Alles wat we tot nu toe weten over het vijfde seizoen van Selling Sunset

Het beste nieuws: de opnames zijn inmiddels al afgerond.

Heb jij het vierde seizoen van Selling Sunset in één ruk uitgekeken en ben je inmiddels ook al begonnen aan Selling Tampa? Snappen we. Het vijfde seizoen van Selling Sunset lijkt echter helemaal niet zo ver weg. Sterker nog, de opnames zijn afgerond en dít is alles wat we er tot nu toe over weten.

Opnames afgerond

Ja, je leest het goed. De opnames van al het drama rondom de makelaardij in Los Angeles staat alweer op film. Dit goede nieuws bracht Selling Sunset-ster Mary Fitzgerald gister via Instagram naar buiten. Op de foto zien we Mary die vol enthousiasme aan de welbekende bel ringelt.

Lots of 🔔🔔🔔 today because we are officially wrapped with season 5″, deelt ze bij de foto. Dat het vijfde seizoen gefilmd is, is heel fijn, maar wat kunnen we precies verwachten?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mary Fitzgerald (@themaryfitzgerald)

What to expect

Kan het de grote hoeveelheid drama van het vierde seizoen wel overtreffen? Als we Mary mogen geloven, dan komt dat helemaal goed. In gesprek met Lorraine vertelde ze dat het vijfde seizoen “very, very good” zal worden. “Seizoen vier was… Tja, er gebeurde gewoon heel veel. Het was shocking, leuk en dramatisch. Seizoen vijf zal hetzelfde worden.”

Veel details over het vijfde seizoen heeft Netflix nog niet losgelaten, behalve dat we alle ins and outs over de romance tussen Chrishell Stause en Jason Oppenheim gaan zien. In de teaser aan het einde van het vierde seizoen zagen we dat de twee destijds happy together waren, maar dit leek niet helemaal in goede aarde te vallen bij de rest van de dames. Helaas is de romantiek tussen Jason en Chrishell inmiddels ook alweer voorbij, zo deelde het tweetal deze week op Instagram.

Releasedatum

Behalve dat de opnames afgerond zijn, weten we nog niet veel over een exacte releasedatum. Chrishell wist onlangs op Instagram te vertellen dat het “sneller dan je verwacht” wordt gelanceerd op Netflix. Mary was daarentegen iets duidelijker. Aan Lorraine vertelde zij over de startdatum: “Het vijfde seizoen zal waarschijnlijk in maart 2022 gelanceerd worden.” Yes!

Bron: GLAMOURUK | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws