Robin Martens deelt voor het eerst duidelijke foto van dochtertje

Zo lief!

Robin Martens deelt regelmatige snoezige foto's van haar dochtertje Makéna op Instagram, maar het gezicht van de kleine meid hebben we nog nooit gezien. Voor kerst maakt de mom een uitzondering en toont ze voor het eerst een duidelijke foto van haar dochter.

Eerste kerst samen

Dit jaar vieren Robin en haar vriend Benjamin voor het eerst Christmas samen met hun dochtertje. Voor dat speciale moment halen zij alles uit de kast. Zo straalt Robin in een donkergroene fluwelen jurk met rode lippenstift en draagt dochtertje Makéna een prachtige rode jurk met een rode haarband.

“Wij wensen jullie een heel fijne, liefdevolle en gezellige kerst”, schrijft Robin bij de kerstfoto, waarop het gezicht van Makéna voor het eerst te zien is. “Wij hebben erg veel zin in onze eerste kerst samen. Ik ben zo dankbaar voor mijn gezin”, laat de actrice weten.

Reacties

Veel volgers smelten weg bij de lieve kerstfoto van het gezinnetje. “Te cute!!! Much blessings and love“, schrijft iemand. “Omg wat een knapperd zeg. Heel mooie, prachtige foto!”, laat een ander weten. “Wat een droppie, die kleine van jullie! Kleine lachebekkie”, aldus een andere volger.

Zwangerschap

In augustus maakte Robin bekend dat de kleine uiteindelijk op 8 augustus ter wereld is gekomen en de prachtige naam Makéna heeft gekregen. “Haar naam betekent: The Happy One“, schreef Robin toen al bij een prachtige foto van het kersverse gezin.

De actrice is sinds begin vorig jaar samen met vriendlief Benjamin. In januari dit jaar maakte het stel bekend in verwachting te zijn.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws