Annemarie en Simon Keizer verwelkomen zoontje

'Dromen komen uit', deelt de trotse Annemarie op Instagram.

Gister deelde Annemarie Keizer op Instagram nog een foto van haar prachtige babybuik. En vandaag, zo'n 24 uur na het plaatsen van dit kiekje, laat ze weten dat haar zoontje geboren is. Wat een heerlijk nieuws!

Joa Keizer

Annemarie en Simon Keizer zijn de trotse ouders geworden van hun kersverse zoon, zo zien we op het prachtige kiekje van het drietal op Instagram. “Op 21-12-21 om 18.48 uur mochten wij onze kerngezonde zoon Joa op deze wereld verwelkomen 💙”, begint Annemarie bij het bericht.

“Omdat hij maar liefst 8,5 pond weegt is het niet onlogisch dat mama het nog wel zwaar heeft. Ik zal je de details besparen”, grapt ze vervolgens. “Los van dat fysieke deel lopen we over van geluk! Dromen komen uit.”

Felicitaties

Het duurt vervolgens niet lang tot Annemarie en Simon gefeliciteerd worden met de komst van de kleine man. Zo reageert Linda Hakeboom vol enthousiasme: “Gefeliciteerd, wat heerlijk!!!”

Ook actrice Sarah Chronis laat een lief berichtje voor het tweetal achter. “Oh wauw, wat fantastisch lieverd! Gefeliciteerd! En wat een prachtige naam. You did it vrouw! Rust lekker uit en geniet van je gezin!”

Wij wensen Simon en Annemarie heel veel geluk met hun prachtige zoontje!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws