Love Islands Paulo en Nina delen verdrietig nieuws

Nooo...

Lees ook

Nina en Paulo vormden tijdens hun deelname aan Love Island een prachtig koppel. De twee hadden tijdens hun deelname overduidelijk een connectie, maar in Nederland bleek het toch niet echt een match. In de Love Island Xmas Reunion vertellen de twee waarom.

Niet meer samen

Speciaal op kerstavond kwamen alle Islanders van het afgelopen Love Island-seizoen bij elkaar om terug te blikken op het seizoen. Wie zijn er nog samen? Zijn er nog bijzondere dingen gebeurd? Op al deze vragen geven de Islanders ein-de-lijk antwoord.

Onlangs deelde Nina nog met Grazia dat zij en Paulo niet zo goed wisten of de twee een match made in heaven waren. Er waren nog veel twijfels, maar tijdens de Love Island Xmas Reunion lijkt de knoop doorgehakt. Het koppel is helaas niet meer samen.

Goede vriendin

Aan presentatrice Holly Mae Brood vertelt Nina in de aflevering: “Wij zijn niet meer samen, dat hebben we samen besloten.” Vervolgens stelt Nina dat de twee elkaar in Nederland op een andere manier hebben leren kennen. “Je leert elkaar toch beter kennen in Nederland, en dan merk je dat je allebei andere interesses hebt. Ik denk wel dat het goed is dat we de tijd hebben genomen om elkaar goed te leren kennen, vervolgens hebben we samen de keuze genomen om het niet verder voort te zetten.”

Nina vertelt dat de twee nog steeds hele goede vrienden zijn, iets wat ze naar eigen zeggen heel belangrijk vindt. Paulo sluit zich hier helemaal bij aan. “We matchen toch niet helemaal, niet zoals we het in gedachten hadden. En dat moet je een realistische beslissing nemen”, stelt hij. “Ik denk dat dit voor ons beiden een hele volwassen en eerlijke beslissing is geweest.”

Beeld: Love Island | Video: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook