Oui: het tweede seizoen van Emily in Paris staat vanaf nú op Netflix

Daar worden wij très blij van!

Lees ook

Saaie lockdown no more, want het tweede seizoen van Emily in Paris is vanaf nú te streamen op Netflix. Hoe gaat het verder tussen Emily en hottie Gabriel? Of vindt ze de amour misschien bij iemand anders?

Eerste seizoen

Het eerste seizoen van Emily in Paris liet ons met beaucoup vraagtekens achter. We zagen namelijk dat Emily en Gabriel eindelijk de nacht samen doorbrachten nadat hij het had uitgemaakt met zijn vriendin Camille. Toch zat een happily ever after er niet in voor Emily en Gabriel, aangezien hij Parijs achter zich liet en naar Normandië vertrok om zijn eigen restaurant te beginnen.

Althans, dat was le plan. Op het laatste moment besloot Gabriel zijn plannen te wijzigen en alsnog in Parijs te blijven. En ja, dan is daar ook nog Camille die een verzoening wil met haar ex. C'est une catastrophe

Trailer

Dat we weer een hoop amour, drama en flamboyante outfits kunnen verwachten, blijkt wel uit de officiële trailer die onlangs verscheen. Maar liefst drie nieuwe – en hele knappe – mannen maken hun intrede in het nieuwe seizoen. Zo zal Jeremy O. Harris een iconische modeontwerper spelen, Lucien Laviscount een vervelende en irritante Brit en is Arnaud Binard de eigenaar van een populaire Saint Tropez-nachtclub.

Ook geeft de trailer ons een glimp van een aantal hele steamy bedscènes én zien we Emily naar een hele zonnige locatie vertrekken.

Vanaf nú te zien

Helemaal excité geworden na het zien van de trailer? Gelukkig hoef je niet meer te wachten tot je het tweede seizoen van Emily in Paris kunt streamen. De populaire serie is namelijk vanaf vandaag te bekijken op Netflix. Is die lockdown toch ineens niet zo erg meer… Happy watching!

Beeld: CAROLE BETHUEL/NETFLIX | Video: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook