Chantal Janzen deelt groot nieuws op Instagram

'Ik ben ongelofelijk trots', deelt de blije Chantal.

Een bonuszusje of stiefmoeder: bij een samengesteld gezin krijg je ze er allemaal gratis bij. Chantal Janzen heeft er dankzij haar grote liefde ook een bonusfamilie bijgekregen en wil hier naar eigen zeggen meer aandacht aan besteden. Op Instagram legt de presentatrice uit wat ze precies in petto heeft.

Een eigen serie

Bij een prachtige familiefoto van het samengestelde gezin van Chantal deelt de presentatrice groot nieuws. “Dit is ons gezin. Een samengesteld gezin. Een ‘bonusfamilie’. En hiervan zijn er heel veel”, begint Chantal bij de foto.

“Al langer liep ik met het idee rond om een dramedy, dat is een drama-comedyserie, te gaan maken over dit gegeven: samengestelde gezinnen. Dit is natuurlijk iets wat heel dichtbij me staat door de samenstelling van mijn eigen gezin.”

Ups and downs

Chantal legt uit dat het fantastisch is om onderdeel te zijn van een giga familie. “Mijn familie is het allerbelangrijkste in mijn leven en het is waar ik het meest trots op ben.” Toch weet ook Chantal dat een samengesteld gezin, vooral in het begin, echt een uitdaging kan zijn voor alle betrokken.

“De grappige of mooie situaties maar ook de moeilijkheden, de lastige momenten en strubbelingen die een samengesteld gezin met zich meebrengt zullen voor velen herkenbaar zijn. Ik ben dan ook ongelofelijk trots en blij om bekend te kunnen maken dat deze serie er gaat komen!”

Geen realityserie

Vervolgens wil Chantal benadrukken dat de serie die zij gaat maken absoluut geen realityserie is. De dramedy zal dus vooral over andere samengestelde gezinnen gaan.

Enne, daar kan Chantal naar eigen zeggen écht niet op wachten. “Een idee op tafel gooien is één, maar dat ik nu bij Videoland mijn idee tot uitvoering mag laten komen, vind ik echt fantastisch”, stelt ze dan ook. Wij zijn benieuwd!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws