10 kerstcadeautjes die eigenlijk te leuk zijn om weg te geven

Extra fijn: je scoort alles makkelijk online.

Urenlang tafelen en samenzijn met je loved ones: het is waar kerst om draait. Alhoewel, als je het ons vraagt zijn de cadeautjes onder de boom ook stiekem een belangrijk onderdeel. Moet jij last minute nog wat cadeaus scoren maar is de inspiratie op? Via Amazon.nl scoor je deze tien cadeautjes waar je moeder, bff, zus, lover of wie dan ook sowieso blij van gaan worden.

1. Voor de beautyliefhebber

De favoriet onder de favorieten: de iconische kleur Pillow Talk van Charlotte Tilbury. Deze set bestaat uit een matte lipstick, lipliner, mascara en eye pencil. Alles wat je nodig hebt in één handige box.

Pillow Talk On The Go

2. Voor de kookliefhebber

Alles simpel en puur natuur, voor de hardwerkende studenten en voor de mensen van vlees en centen, zo omschrijft rapper Donnie zijn gloednieuwe kookboek. Voor de echte kookliefhebbers is Donnie's Kookboek het perfecte cadeau. Geloof ons: je wil meteen de keuken induiken.

Donnie’s Kookboek

3. Chic proosten

Chique champagnecoupes om mee te proosten tijdens new years eve. Een essential voor in je buffetkast.

Champagnecoupes

4. Voor de muziekliefhebber

Deze bluetooth speaker past gemakkelijk in je tas en is het ideale cadeau. Waarom? Omdat-ie zowel handig te gebruiken is in huis als op reis.

Bluetooth speaker

5. Voor de kaasliefhebber

Is één van je loved ones gek op kaas? Dan weten wij zeker dat dit fonduesetje heel goed in de smaak gaat vallen. Het perfecte cadeau voor de kaasliefhebber die gek is op uren tafelen.

Fondue-set

6. Lockdown-proof

Geld moet rollen en je moet kopen wat je kopen kan! Dit spel is een klassieker en een must tijdens deze harde lockdown. Een familie bordspel blijft altijd een goed cadeau.

Monopoly

7. Pronkstuk in de keuken

Voor de foodies! Dit boek van Ottolenghi gaat over koken zonder stress en gedoe. Plunder je voorraadkast en maak lekkere gerechten met een Ottolenghi twist.

Ottolenghi

8. Kreukvrij de kerst door

Voor zakelijke bloezen of gekreukte jurkjes, met deze handstomer stoom je ze binnen een handomdraai glad. Je neemt hem ook nog eens gemakkelijk mee in je tas.

Handstomer Philips

9. Heerlijk ruiken

De cologne geuren van Jo Malone zijn uniek en zijn niet standaard heel zoet of zwaar waardoor ze unisex zijn. Ideaal om te delen!

Jo Malone

10. Als je muts maar goed zit

Nog zo’n cadeau om te delen. Met een warme muts zit je immers altijd goed. Een 'veilig' en praktisch cadeau maar wel altijd goed. Nóg zo'n perfect cadeau voor de echte koukleumen.

Herschel beanie

Bovenstaande cadeautips zijn er obviously in héél veel verschillende variaties, kleuren en groottes, allemaal verkrijgbaar via Amazon. Nu de winkels hun deuren moeten sluiten is er niets zo fijn als online shoppen, om zo last minute nog aan alle kerstcadeautjes te komen. Neem dus vooral een kijkje in het giga aanbod, wedden dat er voor ieder familielid, vriend(in) of wie dan ook een geschikt item tussen zit?

Beeld: Pexels

Laatste nieuws