Lil’ Kleine deelt schattig filmpje van zoontje

'Wauw, ik heb het op film', aldus de rapper.

Lees ook

Tussen alle relatiegeruchten en nieuwe muziek door is Lil' Kleine in de eerste plaats vader van zoontje Lío. Van die rol geniet hij met volle teugen, zo laat hij zien in een ultraschattig filmpje op Instagram Stories.

Papa

Jorik Scholten, zoals Lil' Kleine echt heet, is natuurlijk elke dag bezig met muziek. Maar wat bij hem pas echt als muziek in de oren klinkt, zijn de bijzondere woorden van zijn zoontje Lío. Of eigenlijk: één bijzonder woord. Op Instagram Stories deelt de rapper een prachtig moment tussen hem en zijn zoontje, waarbij de kleine spruit ineens 'papa' zegt. Enne, Lío lijkt dit niet vaak te zeggen – als we de verbazing op Joriks gezicht mogen geloven.

“Wauw, ik heb het op film! Goed zo!”, reageert de rapper enthousiast. “Ik hou van jou”, zegt hij vervolgens tegen Lío, gevolgd door een dikke kus. Shownieuws wist het aandoenlijke filmpje tussen vader en zoon vast te leggen, je bekijkt het HIER.

Overval

Lil' Kleine heeft een heftige periode achter de rug. Begin vorige maand werd de rapper namelijk op brute wijze overvallen van zijn peperdure horloge. Het incident vond plaats in Rotterdam, tijdens een album-release party van producent Jack Shirak. Toen Lil' Kleine zich rond 23:30 uur naar buiten begaf, werd hij daar opgewacht door drie man. Een van hen hield Lil' Kleine onder schot, en sloeg hem zelfs tegen het hoofd met het wapen.

Peperduur horloge

Of de overvallers echt buit hebben gemaakt, is niet helemaal duidelijk. Op camerabeelden is namelijk te zien dat de rapper zijn horloge – een roségouden exemplaar van Patek Philippe met een prijskaartje van ruim 100.000 euro – weggooide. De politie heeft het horloge niet meer teruggevonden op de plek van de overval.

Het lijkt er niet op dat de overvallers al zijn gepakt. Eerder deze maand deelde de politie beelden van de drie mannen in Opsporing Verzocht in de hoop op meer informatie over de overval, de daders of de locatie van het horloge.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook