Love Islands Sebastiana reageert op kritiek omtrent nieuwe vriend

De beauty is klaar met alle nare reacties.

Lees ook

Sebastiana viel tijdens Love Island twee jaar geleden als een blok voor Martin, maar helaas was hun romance maar van korte duur. Na het programma gingen de twee alsnog uit elkaar. Inmiddels is Sebastiana happily in love met haar nieuwe vriend, al lijken haar volgers niet echt blij voor de beauty te zijn…

Kiekje

Sebastiana wist haar nieuwe liefde lang geheim te houden voor haar volgers, maar onlangs plaatste ze toch een kiekje met haar nieuwe lover. Op de (anonieme) foto was te zien hoe de twee gezellig samen aan het shoppen waren, iets wat haar volgers reden vonden voor twijfels. Zo zou de nieuwe vlam van Sebastiana na die foto uitgemaakt zijn voor sugar daddy. De Love Island-ster besloot te reageren op alle kritiek in haar Instagram Stories.

Sugar daddy

“Ik krijg heel veel berichten dat mijn nieuwe vriend een sugar daddy is. Ik heb nooit jongens gepost waar ik mee aan het daten was. Ik date niet om te daten, maar om de juiste persoon te vinden en daarmee te trouwen. Het feit dat jullie – een stelletje zielige misgunners – niets beters kunnen zeggen dan dat ik hem gebruik of dat hij een sugar daddy is, bewijst hoe zielig jullie leven is. Mij iets misgunnen gaat jullie niets bijbrengen, rijker of slimmer maken”, schrijft Sebastiana in het bericht.

Haatreacties

“De meesten onder jullie kennen mij niet”, gaat ze verder. “Ik laat jullie zien wat ik wil laten zien. Jullie kennen mijn hart niet, en jullie weten niet wat ik voel. Gelieve jullie belachelijke commentaar voor jezelf te houden… Ik ben gelukkiger dan ooit. Ik heb niet alleen mijn persoon gevonden, maar ook mezelf. En luister naar mijn woorden: afgunst is een van de grootste zonden. Als je afgunstig bent, zal God ervoor zorgen dat je nooit krijgt waar je om vraagt.” Aii… Duidelijk!

Wie de nieuwe vriend van Sebastiana precies is, weten we helaas nog niet. Hopelijk gaan we nog meer romantische kiekjes zien op Instagram!

Bron: Love & Reality | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook