Wauw: Temptations Donna verrast volgers met compleet ander look

'Wat vinden jullie ervan?'

Lees ook

In Temptation Island: Love or Leave zagen we Donna keer op keer met een prachtige bos krullen voor de dag komen. Blijkbaar was Donna na haar deelname aan het programma toe aan een andere look, want de beauty heeft een schaar in haar lange lokken gezet.

Nieuwe coupe

So, I listened and got those curtain bangs 💇‍♀️”, begint Donna op Instagram. Op de foto zien we Donna met een totaal andere coupe, aangezien ze heeft gekozen voor curtain bangs. Door haar prachtige krullen vallen haar lokken au natural om haar gezicht, wat de look extra mooi maakt. “What do you think?”, vraagt ze haar volgers.

Het moge duidelijk zijn dat deze nieuwe coupe in de smaak valt bij de volgers van Donna. “Staat je heel goed”, “Heel mooi” en “Omg het staat je heel goed”, klinkt het in de reacties.

Happy single

Dat het goed gaat met Donna na het Temptation-avontuur moge duidelijk zijn. De beauty heeft haar oude leventje weer opgepakt en heeft de relatie met Nico ver achter zich gelaten. Ook haar fling met Jimi is allang verleden tijd, zo maakte ze onlangs nog duidelijk op Instagram.

“Ben je nog samen met Jimi?”, is de vraag die Donna naar eigen zeggen nog té vaak moet beantwoorden. Hierom maakt ze korte metten met alle geruchten: “Okay, for once and for all: The Jimi story. Ik ga hier nog één keer iets over posten en dan is het wel klaar en duidelijk. Ik had tijdens Temptation Island echt een hele goede klik met Jimi. Hij heeft mijn tijd daar echt veel mooier gemaakt. We hebben leuke dates en feestjes gehad. En ja, ook een goede dreamdate. Maar realistisch gezien passen wij totaal niet bij elkaar, onze levens matchen echt niet.” Duidelijk!

Beeld: Temptation Island: Love or Leave, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook