Hoogzwangere Jørney geeft update vanuit het ziekenhuis

'Ik moet elke dag op controle komen', vertelt de EOTB-ster.

Lees ook

Na haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch raakte Jørney in verwachting van een kindje. Zij en Odim waren destijds nog samen, maar helaas is het koppel nog vlak voor de bevalling uit elkaar gegaan. Via Instagram laat Jørney weten hoe het nu met haar gaat.

Bijna bevallen

“Ik wil jullie even een update geven”, begint Jørney in een video vanuit het ziekenhuis. “Jullie hebben natuurlijk gezien dat ik in het ziekenhuis was. Ik heb een beetje vruchtwater verloren en ik heb voorweeën, maar nog geen echte weeën.”

De beauty vertelt dat ze vanaf nu elke dag naar het ziekenhuis moet. “Dus ik moet elke dag op controle komen, en dan gaan ze kijken hoe het met de baby gaat.” Het kan Jørney echter niet snel genoeg gaan. “Die voorweeën zijn echt niet prettig namelijk.”

Geen relatie meer

Daddy to be Odim is in dit verhaal helaas nergens te bekennen. Al in een eerder bericht op Instagram liet Jørney namelijk al weten dat de twee niet meer samen zijn. “Er zijn nu zoveel dingen gebeurd waardoor ik zoiets heb van: ik wil nu gewoon even afstand”, zei Jørney eerder. “Natuurlijk krijgen we een kindje samen, dus je hebt een ideaalbeeld van huisje, boompje, beestje. Maar dat is tot nu toe niet de realiteit.”

Volgens Jørney zou Odim moeite hebben om trouw te blijven aan haar. “Er gaan heel veel geruchten rond. Heel veel mensen hebben mij benaderd dat hij contact heeft met anderen. Ik heb natuurlijk zelf ook wel wat dingetjes ontdekt. Maar ik wil de vader van mijn kind niet zwartmaken.”

Keuze gemaakt

Vorig weekend lag Jørney in het ziekenhuis en leek het erop dat zij zou bevallen, maar Odim stond helaas niet aan haar zijde om haar te steunen bij het bijzondere moment. “Hij heeft een heel bewuste keuze gemaakt om naar de discotheek te gaan en niet naar mij op dat moment. Toen ik daar was en ik echt video’s kreeg en hij mij belde met bepaalde dingen, voelde het voor mij echt alsof ik moest schijten en kotsen tegelijk.”

“Hij moet zich weer echt aan mij gaan bewijzen. Als hij dat niet wil doen is het ook goed. Maar dan moet hij gewoon zijn eigen weg gaan. Dan gaan we gewoon alsnog een co-ouderschap aan”, aldus Jørney.

Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook