AYTO’s JB vertelt: zou hij ooit meedoen aan een ander realityprogramma?

Zien we JB binnenkort weer op de buis in een ander programma?

Het eerste seizoen van de Nederlandse Are You The One kwam vorige week spetterend ten einde. Inmiddels weten we welke koppels een perfecte match vormen en vragen we ons af hoe het nu met ze gaat. Grazia sprak met JB, die terugblikt op zijn deelname én vooruitblikt op een eventuele deelname aan een andere realityshow.

Wetenschap

JB bleek uiteindelijk tot ieders grote verbazing een match te zijn met Yasmin. Hij en Yasmin zagen dat beiden niet echt zitten, waardoor ze hun eventuele connectie niet verder hebben uitgezocht. Géén liefde dus voor de altijd vrolijke JB, die toch wel had gehoopt met een dame aan zijn zijde terug te keren naar Nederland.

“Ik hoopte echt dat ik dankzij de wetenschap iemand vond die perfect bij me past”, vertelt hij. “Mijn eigen judgement is namelijk altijd fout geweest. Ik heb wel lange relaties gehad, maar geen blijvende. Ik dacht die hier misschien wel te vinden, maar helaas toch weer niet.”

Ander programma

Toch heeft JB de hoop op de liefde nog niet opgegeven. Sterker nog, hij zou er wel voor open staan om opnieuw opzoek te gaan naar een leuke dame in een ander realityprogramma.”Ja, ik vond televisie wel leuk”, zegt hij. Welke programma's hij in gedachten heeft? “Ex on the Beach vind ik wel wat heftiger, maar die sluit ik niet uit in de toekomst. Het ligt er ook maar net aan hoe mijn mindset over een jaar is”, legt JB uit.

Ook Love Island lijkt hem wel wat. “Love Island vond ik eerst supersaai, maar het format heeft aan de andere kant ook wel wat”, gaat hij verder. Daar is het namelijk niet de wetenschap die bepaald met wie je een match vormt, maar is het aan de deelnemers zelf om dat te bepalen. “Daar vinden koppels wel de liefde. Dus misschien dat ik daar meer geluk heb.”

De JB-show

Echter, er is één show die absoluut niet op het lijstje van de 25-jarige staat. “Temptation Island sowieso niet. Dat is niet mijn ding. Met twintig mannen voor vier vrouwen strijden vind ik niks. Mijn vrienden zeiden ook al dat dat niks voor mij is. ‘Jij moet gewoon je eigen show hebben en je eigen sensatie'”, klonk het.

En een eigen realityshow dan? “Ik heb er wel aan gedacht om zoiets met mijn manager te bespreken. De JB-show”, grapt hij. Wij zijn benieuwd!

In Are You The One? gaan tien single mannen en tien single vrouwen op zoek naar de ware en worden ze al vóór hun intrede in de villa door wetenschappelijke experts aan elkaar gekoppeld. In de villa proberen ze door middel van verschillende opdrachten te achterhalen wie voor hen the one zou moeten zijn.

Beeld: MTV @Mark Engelen

Laatste nieuws