Oh my: bizarre plottwist in de nieuwste aflevering van Prince Charming

Wat is er allemaal aan de hand?!

Lees ook

We zijn voor ons gevoel nog maar nét met Prince Charming begonnen, maar toch is er al een hoop gaande in het prachtige Il Palazzo. De emoties lopen in de nieuwste aflevering hoog op, maar wat is er nu eigenlijk precies aan de hand?

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering.

Heftige exit

In deze aflevering van Prince Charming konden we genieten van een pittige wedstrijd, waarbij de mannen het winnen van de race uiterst serieus namen. Ook zagen we de heren samen koken en werd Chris continu door één van de singles meegesleurd voor een één-op-één momentje.

Aan het einde van de aflevering kregen we te maken met een spannende ceremonie, waarbij Chris opnieuw een man naar huis moest sturen. Dit leek allemaal op een 'normale' manier te verlopen, maar niets was minder waar. Terwijl de mannen rustig napraten na de ceremonie, gebeurde er iets onverwachts.

Tranendal

Zo zien we Chris, die zich normaal gesproken na een ceremonie terugtrekt naar zijn eigen verblijfplaats, plotseling weer in beeld komen. “Waar is Casper?”, horen we Chris in tranen zeggen. Waarna de andere mannen speculeren over twee mannen die samen het bed hebben gedeeld.

Er wordt vervolgens behoorlijk gediscussieerd in de villa. Zo horen we Jimmy zeggen: “Ga nou niet doen alsof het niet waar is, Mr. Theatraal!” Ook lijkt Rick behoorlijk pissig, aangezien hij naar eigen zeggen in het middelpunt van alle drama wordt gezet. En we geven eerlijk toe: deze plottwist zagen we absoluut niet aankomen.

Hoe dan ook, de aflevering van Prince Charming is vanaf nú op Videoland te zien. Hoe de vork precies in de steel zit? Daarvoor moeten we helaas nog even een weekje geduld hebben…

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook