Temptations Chelsy over breuk met Joop: ‘Dit komt niet meer goed’

De beauty laat zich voor het eerst uit over de breuk tussen de twee.

Joop en Chelsy leken elkaar na Temptation Island: Love or Leave helemaal gevonden te hebben. De twee waren dolverliefd op elkaar, maar aan dit sprookje kwam vorige week plotseling een einde. Na een korte periode van radiostilte laat Chelsy zich voor het eerst uit over de breuk tussen de twee. En één ding is duidelijk: een eventuele romance zit er niet meer in.

‘Komt niet meer goed’

Het was Joop die vlak nadat de twee een punt achter hun relatie hadden gezet, zijn verhaal deed op Instagram. De single deelde niet alleen een Instagram Story met een uitgebreide tekst, maar deed ook in een reeks video's zijn verhaal. Dit schoot bij Chelsy echter in het verkeerde keelgat, waarna hij besloot de video's (met veel persoonlijke informatie) offline te halen.

Na alle heisa rondom de berichtjes van Joop heeft Chelsy besloten om ook te reageren. “Zoals jullie hebben gezien zijn Joop en ik uit elkaar. Nadat ik overspoeld werd met berichten, tags en telefoontjes wil ik hier toch kort wat over kwijt”, begint ze haar bericht op Instagram.

Niet in detail treden

Vervolgens legt de beauty uit dat de twee sinds hun tripje naar Athene niet meer samen zijn. “We waren nog maar net samen en besloten om een week op reis te gaan, naar de plaats waar ik heb gewoond (Athene, red). Tijdens de reis is er echter heel veel gebeurd, wat resulteerde in de break-up.”

“Ik wil hier niet in detail treden, want ik ben van mening dat dit privé is. Joop heeft besloten hier wél dieper op in te gaan en dat online te delen. Voor mij was dat een beetje op een overdreven manier”, stelt Chelsy. Vervolgens laat ze dan ook weten dat een eventuele hereniging er niet meer in zit. “Joop en ik hebben geen ruzie en we zijn er voor elkaar, maar wat mij betreft gaat dit niet meer goedkomen. We blijven vrienden en wensen elkaar het beste.” Duidelijk!

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws