Zien: Love Islands Sha deelt té schattige foto’s van dochtertje

Wat een knap meisje!

Lees ook

Nadat Love Island beauty Sha enkele maanden geleden aankondigde in blijde verwachting te zijn, heeft zij afgelopen weekend een dochter op de wereld gezet. Op Instagram deelt ze een reeks foto's van haar little one, waarbij ze een lief berichtje deelt. Wat een prachtig meisje!

Eén week oud

One week with Casey-Lee“, begint Sha bij het bericht. “We love you so much!“, gaat ze haar berichtje verder. Op de foto's zien we de kleine Casey ontzettend lief in de camera kijken. Het pasgeboren meisje is op iedere foto even schattig en dat zien ook de volgers van Sha. “Wat is ze mooi”, “Dotje” en “Wat een prachtig meisje”, klinkt het in de reacties.

Klein wondertje

Sha deelde vorige week een prachtige foto van haar pasgeborene met een onderschrift vol liefde. “She's finally here!” begint ze haar bericht. “Casey-Lee Wolf Goosby, geboren op 5 december 2021 om 18.28. We zijn zo verliefd op dit kleine wondertje! Ze vervolgt: “Ik zal al jullie vragen binnenkort beantwoorden, maar eerst is het tijd voor wat quality time.”

Sha vormde tijdens haar deelname aan Love Island destijds een koppel met Jaap, maar eenmaal terug in Nederland bleek dit toch geen relatie te zijn geworden tussen de twee. Inmiddels is Sha heel gelukkig met grote liefde Casey Goosby én nu dus de kleine Casey-Lee Wolf Goosby. Wij wensen de kersverse mommy heel veel liefde en geluk met haar prachtige gezinnetje!

Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook