Nikkie Plessen verrast volgers met nieuwe coupe

'Wat een bos!', klinkt het in de reacties.

Het kan aan ons liggen, maar wij hebben Nikkie Plessen nog nooit met een bad hair day gezien. De RTL Boulevard-presentatrice ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Gister besloot Nikkie haar kapsel speciaal voor een fotoshoot een upgrade te geven, en daar zijn haar volgers (en wij) behoorlijk van onder de indruk. Wat een volume!

Flinke bos haar

“ENNNN we hebben weer een lekker shootdagje”, begint Nikkie onder de foto die zij op Instagram deelt. De beauty poseert voor twee prachtige oldtimers en laat haar outfit tot in detail zien. Echter, dit is niet het meest opvallende aan de foto. Volgers van Nikkie zijn vooral enthousiast over de extravagante coupe die ze zichzelf heeft aangemeten. Hier zit namelijk héél veel volume in.

Hilarische reacties

De volle coupe van Nikkie zorgt in no-time voor een hoop reacties op Instagram. Zo zijn veel volgers van de beauty enorm jaloers op deze hoeveelheid volume. “Prachtig haar”, “Kom je net van de kapper? Wat een mooie bos” en 'Big hair don't care“, klinkt het in de reacties.

Ook een aantal volgers vinden het leuk om grapjes te maken over de extravagante coupe van Nikkie. “Wat een volume zeg, daar kan Paul de Leeuw een voorbeeld aan nemen” en “Wauw, wat een bos”, lezen we in de comments. Eén ding is in ieder geval duidelijk, Nikkie haar kapsel is helemaal ready voor de aankomende feestdagen. Wij zijn jaloers!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws