Hallo perfecte kerstoutfit: LITCHY opent webshop waar je designerkleding kan huren

Fijn voor jou en de planeet.

Lees ook

Is het niet Monica Geuze die haar party dresses bij LITCHY huurt, dan is het wel een andere influencer die de perfecte outfit bij het kledingverhuurconcept uitzoekt. Kleding huren is hot en dat heeft LITCHY inmiddels wel bewezen. Het kledingverhuurconcept breidt uit, namelijk digitaal.

Designer outfits huren

Kleding huren is booming, zo weet LITCHY te bewijzen. Founder Lizzy Perridon wist menig fashionliefhebber in de afgelopen jaren naar haar winkel in Amsterdam te lokken, aangezien ze hier de nieuwste designeroutfits verhuurde. Het concept: je huurt een designerjurk om te dragen op die ene speciale avond om 'm vervolgens weer terug te brengen. Fijn voor jou én voor de planeet.

“Terwijl het concept van kledingverhuur bij de start van LITCHY voor velen nog vrij nieuw en onwennig was, merken we dat de vraag naar verhuur vandaag de dag steeds groter wordt. Een website past bij onze ambitie om fast fashion tegen te gaan en maakt het dragen van designerkleding toegankelijk in een handomdraai”, stelt Lizzy.

Outfit voor de feestdagen

Na een aantal jaar met groot succes designerjurken te verhuren vanuit de winkel in Amsterdam maakt LITCHY de switch naar een volledig online platform. Zo kan je vanaf december de nieuwste designer outfits huren, zonder daarvoor het hele land af te hoeven reizen. Enne, dat is dus precies op tijd voor de feestdagen.

Dus, vanuit je luie stoel kan je vanaf nu de perfecte outfit voor de feestdagen scoren. Extra fijn: de jurken worden op de website gedragen door modellen met verschillende lichaamstypen. Score!

Beeld: LITCHY

Laatste nieuws

Zie ook