Maker Squid Game hint op duistere plottwist in het tweede seizoen

Wij kunnen niet wachten.

Heb jij net als bijna iedereen Squid Game in no-time uitgekeken? Dan kijk je vast met veel smart uit naar het tweede seizoen van de serie. Enne, als we de maker van Squid Game mogen geloven, dan wordt het een behoorlijk heftig seizoen.

Tweede seizoen

Met bijna 150 miljoen kijkers wereldwijd is Squid Game op zijn zachtst gezegd een succes te noemen. Een vervolg van de Zuid-Koreaanse serie kon dan ook eigenlijk niet uitblijven. Maarre, waar moet dat tweede deel dan over gaan? “Het seizoen zit nu in mijn hoofd, ik ben ermee bezig”, liet regisseur Hwang Dong-hyuk regisseur onlangs al weten.

Gelukkig wil hij wel een klein tipje van de sluier oplichten. Zo vertelt Hwang aan Entertainment Weekly dat hoofdpersonage Gi-hun voor een duivels dilemma komt te staan. “Hij moet een keuze gaan maken tussen goed en kwaad”, aldus de regisseur.

Duistere plottwist

“Hoofdpersonage Gi-hun was een winnaar uit het verleden, maar werd een front man. Het is net als Darth Vader. Sommigen worden Jedi en sommigen worden Darth Vader, toch?”, stelt de regisseur vervolgens. “Ik denk dat Gi-hun op een bepaald moment ook aan een extreme test wordt onderworpen.” Geheimzinnig, als je het ons vraagt.

Helaas deelt de regisseur ook mee dat we het tweede seizoen van Squid Game niet anytime soon hoeven te verwachten. “Het is nog te vroeg om te zeggen wanneer en hoe het gaat gebeuren”, aldus Hwang.

Bron: Stylist | Beeld: Netflix

Laatste nieuws