Oh no: André Hazes haalt alle foto’s van Sarah van Soelen van Instagram

Alle verliefde kiekjes van de twee zijn verdwenen.

Lees ook

Sinds André Hazes met een burn-out kampt, horen en zien we niet veel van de zanger. Ondanks dat hij niet spreekt in de media, maakt de zanger – zonder iets te zeggen – toch een duidelijk statement over zijn relatiestatus met Sarah van Soelen.

Relatiepauze

De verliefde foto's en Instagram Stories van Sarah en André hebben we al een tijd lang niet voorbij zien komen. Volgens Sarah heeft dit alles te maken met een relatiepauze die de twee momenteel hebben ingelast.

In gesprek met Beau Monde vertelde Sarah: “We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen. Hoelang die gaat duren, weten we niet. Dré woont nu bij zijn moeder. Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem.”

Foto’s verwijderd

“Er is geen ruzie, er is geen ander in het spel. Ons gesprek was moeilijk, maar wel redelijk. Er is niet geschreeuwd, er zijn geen dramatische dingen voorgevallen”, ging Sarah verder. Hieruit blijkt duidelijk dat de twee niet meer samen zijn, maar er een duidelijke punt achter de relatie is nog niet gezet.

Al lijkt André hier anders over te denken. De zanger verwijderde vandaag alle foto's met Sarah van Instagram en lijkt hiermee alle online sporen van zijn (ex?)-vriendin te verwijderen. Of de zanger nu weer vrijgezel is? Of dat dit nog steeds te maken heeft met de relatiepauze? We don't know.

Inmiddels heeft ook Sarah alle foto's met de zanger verwijderd én volgt ze zijn account niet meer. Extra opmerkelijk: de foto's van André en Monique Westenberg staan nog wel op de Instagrampagina van de zanger. Hmm…

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook