Zien: prinses Alexia gespot in betaalbare jas van de H&M

De prinses laat maar weer eens zien dat mode niet duur hoeft te zijn!

Lees ook

Dat Máxima een echte fashionista is, moge duidelijk zijn. Dat stijlgevoel heeft ze onmiskenbaar doorgegeven aan haar drie dochters. Enne, dat mode niet duur hoeft te zijn, bewijst prinses Alexia maar weer eens. De middelste van de drie A'tjes draagt namelijk een prachtige bruine jas, die erg betaalbaar is.

Bruine jas

Zaterdag werden we spontaan getrakteerd op een familiekiekje van het koninklijke gezin, want voor de feestdagen zijn de Oranjes weer compleet! Ook prinses Alexia, die nu in Wales studeert, kwam voor de feestdagen gezellig thuis. We werden al happy van het gezellige kiekje, maar al helemaal nu we weten waar de jas van Alexia vandaan komt. Voor de gelegenheid draagt ze namelijk een prachtige bruine jas waar menig fashionista jaloers van wordt. Enne, niet van Gucci of Chanel, maar gewoon van de H&M!

Je hoeft overigens geen sprintje te trekken naar de winkel, want de jas komt helaas uit de vorige collectie, weet de website modekoninginmaxima.nl ons te vertellen. Gelukkig zijn er een hoop soortgelijke jassen te koop waarmee we alsnog onze koninklijke looks kunnen laten zien.

Symboliek

Net als Máxima, beginnen de prinsessen ook steeds meer fashion queens te worden. De kunst om 'reguliere' modemerken met meer high end labels te combineren, hebben Amalia, Alexia en Ariane in ieder geval helemaal onder de knie.

Zo schitterde Amalia voor haar speciale verjaardagsfoto's vorige week in een prachtige jurk van MaxMara. Hier zagen we ook dat ze wat sieraden uit haar moeders kast had geleend, namelijk de robijnen ring die Máxima kreeg toen ze in 2003 van Amalia beviel. Ook koning Willem-Alexander is een voorstander van het bewaren van speciale kledingstukken, en droeg tijdens de toespraak van zijn dochter de stropdas die hij in 2003 droeg toen hij Amalia voorstelde aan de pers. Wat een symboliek!

Bron: ELLE.nl, modekoninginmaxima.nl, Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook