‘Op deze datum begint het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch’

Wij kunnen nu al niet wachten.

Drama, drank, lust en romances: het vorige seizoen van Ex on the Beach zat er vol mee. We konden geen genoeg krijgen van het liefdesdrama rondom Dusty en Sem en de nachtelijke escapades van Lesley. Enne, het lijkt erop dat we binnenkort weer kunnen genieten van een flinke portie drama. Volgens geruchten is dít namelijk de startdatum van het nieuwe seizoen.

Niet lang meer wachten

Het vorige seizoen van Ex on the Beach is al een tijdje ten einde. En ondanks dat alle wilde avonturen van Dusty, Imke, Keanu en de rest van de groep nog vers in ons geheugen gegrift staat, zijn we wel weer toe aan een nieuw seizoen. Wanneer we dit precies kunnen verwachten? Daar weet roddelkoning Fawry not Sawry (ofcourse) meer over. In een vragenrondje op Instagram vertelt hij dat we niet heel lang meer hoeven te wachten op een nieuw seizoen.

“Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach wordt op 15 januari opgenomen op Gran Canaria en zal rond april/mei worden uitgezonden”, stelt Fawry via Instagram Stories. We can't wait!

Nergens spijt van

Onlangs spraken we nog met Dusty over zijn deelname aan EOTB. De realityster kijkt nog altijd met een enorm positief gevoel terug op zijn deelname en heeft naar eigen zeggen nergens spijt van. “Ik heb een superleuke tijd gehad. Dit programma past echt heel goed bij mij, het is gewoon te vergelijken met hoe ik in het dagelijks leven uitga. Het draait bij mij altijd om vrouwen”, legde hij uit.

Ook deed de kritiek op zijn avonturen onder de lakens hem niks. “Er heerst een enorm taboe op het hebben van meerdere sexpartners. Ik ben tijdens Ex on the Beach heel open geweest over mijn aantal bedpartners, ik doe gewoon mijn eigen ding en leef mijn eigen leven. Samen met Lesley, die net zo is, hebben we door dit programma het taboe rondom slutshaming behoorlijk doorbroken.” You go!

Bron: Love Reality | Beeld: MTV

Laatste nieuws