Winning Wednesday: 1x giftcard voor Amsterdam The Style Outlets + personal styling-sessie van Bastiaan van Schaik t.w.v. €150

Doe mee en win!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday bij Grazia. Kan jij nog wel een nieuwe party outfit voor de aankomende feestdagen gebruiken? Of mag jouw garderobe wel voorzien worden van wat nieuwe winterse items? Dan hebben wij goed nieuws. We mogen namelijk 1x een giftcard voor Amsterdam The Style Outlets + personal styling-sessie van Bastiaan van Schaik t.w.v. €150 weggeven!

Dress to impress

Winteroutfits vragen om wat extra aandacht. Je draagt meer laagjes over elkaar, je wil een warme maar ook fashionable jas en daarnaast probeer je ook nog alle nieuwste trends enigszins bij te houden.

Om een hoop teleurstellingen tijdens het online shoppen te voorkomen, is een bezoekje aan Amsterdam The Style Outlets een uitkomst. Je vindt hier bijna honderd merken met een exclusieve mix van internationale en Nederlandse topmerken in een mooie, nieuwe winkelbeleving. Oftewel: de ideale plek om met je bestie, vader, moeder of lover een dagje te gaan shoppen.

Amsterdam The Style Outlets

Amsterdam The Style Outlets is het eerste en enige outletcentrum in de Randstad en bevindt zich op slechts tien minuten met de trein vanaf het centrum van Amsterdam. Het outletcentrum is gelegen in een van de snelst groeiende gebieden van Nederland, namelijk op het moderne SugarCity terrein. Je vindt bij dit outletcentrum merken als GUESS, NA-KD, The Kooples, G-Star Raw, Sissy Boy en nog véél meer.

Enne, ben je niet zo'n ster in het vinden van de juiste items? Dan hebben wij goed nieuws. Wij geven namelijk, naast een shoppingtegoed, ook een styling-sessie van Bastiaan van Schaik weg. Bastiaan zal je een handje helpen bij het kiezen van de juiste items en geeft je een aantal handige stylingtips. Zo weet je precies welke items goed bij jouw persoonlijke stijl passen.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om je slag te slaan in Amsterdam The Style Outlets? Snappen we. En daarom geven we 1x een giftcard voor Amsterdam The Style Outlets + personal styling-sessie van Bastiaan van Schaik t.w.v. €150 weg! Enne, daar krijg je dan ook nog eens een goodiebag bij. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar! Fingers crossed.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Via deze link vind je alle info over Amsterdam The Style Outlets, zodat je zo snel mogelijk een bezoekje kan brengen.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Deze actie loopt tot en met dinsdag 21 december 2021. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook