Zien: Sarah van Soelen deelt foto’s uit de oude doos

Wat een schatje.

Lees ook

Sarah van Soelen deelt op Instagram outfitfoto's en sinds kort een hoop updates van haar nieuwe huis. Al is dat niet alles. Sarah nam een duik in de archieven van haar opa en oma en vond een aantal schattige foto's van vroeger.

Rondneuzen bij opa en oma

Sarah bracht een bezoekje aan haar opa en oma. Daar besloot ze om oude fotoalbums open te slaan en naar foto’s van vroeger te kijken. Haar opa houdt die albums al sinds haar geboorte bij. “Te leuk om altijd terug te kijken!”, schrijft ze erbij.

Wel valt haar iets op: “Bij 9/10 foto’s zit ik te eten… Ik ben dus echt niks veranderd.” Met twee smiley’s maakt ze duidelijk dat ze dat een tikkeltje ongemakkelijk, maar ook wel grappig vindt.

@sarahvansoelen

Grappige foto

Naast de eetfoto deelt Sarah een foto met haar broer op haar Instagram Stories. Ze is daar iets ouder dan op de eerste foto en zit in een buggy, waar meerdere tassen aan hangen. Achter de buggy staat haar broer, in een stoere houding met knalgele kleren aan. Bij de foto schrijft Sarah: “They see me rollin’, they hatin'”, gevolgd door een aantal lachende smiley’s. Schattig!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook