Roy doet boekje open over contact met Chris vóór Prince Charming

De twee waren geen onbekenden voor elkaar.

Lees ook

Roy was één van de vier mannen die pas in de derde aflevering van Prince Charming zijn intrede deed in het programma. Zijn eerste kennismaking met Chris ging anders dan bij de andere mannen, Chris en Roy kenden elkaar namelijk al. In gesprek met Grazia legt Roy uit hoe dit precies zit.

Contact gehad

De vier mannen die pas in de derde aflevering van Prince Charming in het programma kwamen, liepen een klein beetje achter op de rest van de mannen. De 'laatkomers' hadden immers een eerste ontmoeting met Chris al gemist. Via de prince-pad maakten de vier mannen voor het eerst kennis met Chris – en dat was voor Roy wel een verrassing.

“Toen ik Chris zag dacht ik: hé, dat is Chris”, lacht hij als we met hem bellen. “We hebben in het verleden namelijk contact gehad. Dus het is toch een gekke manier om elkaar daar tegen te komen.”

Twee kanten

Het duurde niet lang tot de andere mannen flink jaloers begonnen te worden. Chris en Roy hadden eerder contact gehad, dus volgens veel mannen had Roy al een streepje voor. Roy himself stond er echter vrij nuchter in. “Ik was gewoon heel erg benieuwd hoe het zou gaan lopen. Het kon echt twee kanten op gaan.”

“Aan de ene kant had het een nadeel kunnen zijn. Er is in het verleden ook nooit een date geweest, dus ik had er nu ook snel uit kunnen liggen. Maar aan de andere kant kan je ook denken: de tijd was er toen niet voor, maar misschien ontstaat er nu wél iets.”

Niet meer dan kletsen

Maar wat voor contact hadden de twee dan precies? “We hebben via Instagram gekletst. Ik heb z’n nummer ook, dus we hebben wel eens geappt, maar daar is het ook bij gebleven. We zijn elkaar weleens op een feestje of tijdens het uitgaan tegengekomen, maar meer dan dat was het ook niet”, stelt Roy.

Al met al kan Roy wel lachen om de andere mannen die bang waren dat hij al met 1-0 voor stond. “De mannen keken natuurlijk naar hun eigen positie. Als iemand zegt dat-ie Chris al kent, dan komt die concurrentiestrijd wel naar voren. Al heb ik dat verder niet echt gevoeld hoor, zo’n strijd. Ik denk gewoon: je vindt me leuk of je vindt het niet.”

Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook