AYTO’s Michèle onthult hoe het nu tussen haar en Boudewijn gaat

Is er nog meer ontstaan tussen de twee?

Ze waren de eerste perfecte match en vertrokken dan ook als eerst naar de honeymoon suite. Het is inmiddels al een paar maanden geleden dat Are You The One? werd opgenomen en wij zijn dan ook maar wat nieuwsgierig naar hoe het nu met Boudewijn en Michèle gaat.

Chemie

Ze hadden na hun ontmoeting niet meteen een klik, maar zodra ze elkaar beter leerden kennen, konden we niet om hun chemie heen. “We hadden het altijd heel gezellig en omdat we eigenlijk ook heel persoonlijke gesprekken hadden, kwam ik er al snel achter dat we heel goed bij elkaar passen”, vertelt Michèle enthousiast.

Niet zo gek dat de twee het tijdens hun tijd in de honeymoon suite dan ook heel gezellig hadden. Maarre, is hun romance eenmaal terug in Nederland uitgegroeid tot een relatie? “We hadden in het programma al een keer tegen elkaar gezegd dat we als vrienden verder wilden gaan, en dat we in Nederland nog wel zouden afspreken en konden kijken of er meer kon ontstaan. We hebben elkaar zeker nog gezien, maar eigenlijk was dat altijd vriendschappelijk.”

Vriendschap

Eenmaal terug in Nederland probeerde Michèle door contact te houden met Boudewijn hun romance nog wel uit te laten bloeien tot iets meer. Maar ondanks dat de twee een goede klik hebben, ontstond er geen liefde. “Het ‘daten’ was eigenlijk al heel snel een soort van verwaterd. Wat ook wel een raar gevoel geeft, aangezien we samen wel veel hebben meegemaakt”, gaat Michèle verder. Toch is er zeker geen sprake van een wrok en genieten de twee samen nog erg na van het programma. “We spreken elkaar dagelijks.”

“Laatst hadden we één-op-één bij mij thuis gezellig wat gedronken. Dat was gewoon heel leuk, maar wel echt vriendschappelijk. We hebben nog veel met elkaar besproken over wat we allemaal hebben meegemaakt. Tussen ons gaat het verder helemaal prima en we kunnen het heel goed met elkaar vinden.”

Beeld: MTV, Are You The One?

Laatste nieuws