Kerstactie: 10x Grazia voor maar €25!

Ook leuk als kerstcadeau!

Lees ook

Nog een paar weekjes en dan is het Kerstmis! Met andere woorden: veel gezelligheid, lekker eten, glinsterende outfits en urenlang kerstfilms kijken of heerlijk een stapel Grazia's doorbladeren. En dat laatste gaat helemaal goedkomen met deze geweldige kerstaanbieding!

Christmas is coming!

The most wonderful time of the year komt eraan. Dat betekent dat er weer diverse kerstcadeaus worden aangeschaft, en na het gekke jaar dat we achter de rug hebben verdien je zelf ook wel een extra kerstcadeautje.

Daarom kun je nu voor €25 (in plaats van €39,90) maar liefst 10 edities Grazia ontvangen. Leuk om cadeau te geven of voor jezelf.

Gebruik maken van deze geweldige kerstactie? Klik dan HIER.

10x Grazia voor maar €25

In Grazia lees je altijd alle ins en outs op het gebied van celebs. Zo pronkt niemand minder dan een zwangere Famke Louise op de cover het kerst-issue van Grazia en vertelt ze alles over haar zwangerschap, haar grote liefde Denzel én over haar gloednieuwe realityserie op Videoland.

Ook staat Loiza Lamers in het blad en vertelt ze openhartig over haar vriend Jelle en over haar nieuwe programma Singletown. Enne, ook dit jaar stond weer in het teken van reality (véél reality). We blikken daarom met vijf realitysterren terug op hun deelname aan Temptation Island, Love Island en meer. Enne, ook lees je in Grazia alles over fashion, beauty en lifestyle!

Laatste nieuws

Zie ook