Carrièreswitch: Temptation Island-ster duikt op in GTST

De Temptation-verleidster showt ook in GTST haar flirtkwaliteiten.

Lees ook

Oplettende kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden spotten onlangs een oude bekende in de soapserie. Niemand minder dan Temptation Island-verleidster Danielle maakt namelijk haar intrede in Meerdijk.

Verleiden in GTST

Even een kleine opfrisser: Danielle deed een aantal jaren geleden mee aan Temptation Island VIPS en wist BN'er Thomas Cox in dit programma te verleiden. Zijn relatie met Yasmine overleefde het programma niet, en een echte romance tussen Thomas en Danielle is helaas ook niet ontstaan.

Tijdens haar deelname was Danielle al in het bezit van wat flirtkwaliteiten, en die lijkt ze nog niet verleerd. De beauty weet in haar eerste scene in GTST namelijk ook een man aan de haak te slaan.

Klein rolletje

Onlangs kwam de december maandtrailer van GTST uit, waarin oplettende kijkers een glimp van Daniëlle op konden vangen. De realityster heeft dus écht een rolletje in de serie weten te bemachtigen.

Danielle in de maandtrailer van GTST

Wanneer de personages Daan en Richard in een stripclub zijn, worden de mannen aangesproken door twee dames. Eén daarvan is Daniëlle, die Daan probeert te verleiden. De andere vrouw gaat met Richard mee en is even later nog te zien in de serie. Helaas zien we Daniëlle niet meer na deze ene ontmoeting in de stripclub.

Benieuwd? De uitzending is aankomende maandag 13 december pas op televisie te zien, maar kun je nu al vooruitkijken bij Videoland.

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook