Delphine onthult of ze opnieuw mee zou willen doen aan Temptation Island

In een exclusief interview met Grazia vertelt ze over de nasleep van haar Temptation-avontuur én hoe ze over een eventuele tweede ronde denkt.

Lees ook

Ze zijn nu een paar maanden goed en wel weer thuis, alle deelnemers van Temptation Island: Love or Leave. Het meest-besproken couple van dit seizoen was ongetwijfeld Delphine en Bert. Hoewel hun relatie Temptation niet overleefde, kijkt Delphine toch tevreden terug op haar deelname. In een exclusief interview met Grazia blikt ze terug.

Spijt

Wanneer we Delphine vragen of ze spijt heeft van de gebeurtenissen tijdens Temptation, is zij heel duidelijk: “Ik heb nergens spijt van, maar soms denk ik wel: dat had ik anders moeten doen. Dat Bert naar een prostituee is geweest, had ik moeten bespreken toen hij nog bij me was tijdens Temptation. Bert had van tevoren aangegeven dat ik dat voor me moest houden, omdat dat privé is. Maar na het eerste kampvuur dacht iedereen dat ik gek was, en moest ik het wel vertellen.”

In een schokkende aflevering deelde ze haar grote geheim met host Monica Geuze: “Iedereen denkt dat ik ziekelijk jaloers ben, maar er is meer gebeurd en ik voel me daar echt niet goed bij”, stelde ze in de aflevering. Hoewel iedereen de indruk had dat Delphines jaloezie was veroorzaakt door één enkele kus, bleek er meer aan de hand te zijn. “Ik mocht het niet vertellen van Bert, maar ik kan echt niet anders dan het te vertellen. Hij is al twee keer naar een prostituee geweest”, vertelde ze vervolgens, volledig in tranen.

Ronde twee?

Ook na Temptation was het voor de Vlaamse beauty overigens niet makkelijk. Zo raakte zij haar baan kwijt naar aanleiding van haar bekendheid en werd ze op social media het mikpunt van cyber bullying. Maar als zij nog eens de kans kreeg, zou ze dan opnieuw meedoen aan Temptation Island?

“Als ik ooit weer mee zou doen aan Temptation, dan doe ik dat als single. Als vrijgezel heb je niets te verliezen en maakt het minder uit wat je allemaal doet”, legt ze uit. Bovendien heeft Delphine nog goed advies voor andere koppels die hun relatie op de proef willen stellen: “Als je een supergoede relatie hebt, moet je niet meedoen. Als koppel ben je meteen alles kwijt als het misgaat: je huis, je vrienden, je hele leven. Toen Bert en ik meededen, vertrokken we samen en kwamen we als vrijgezel terug.” En als het anders was gelopen? “Als we niet mee hadden gedaan aan Temptation, was ik misschien nog steeds bij hem geweest.”

Bron: Grazia (Christel van der Spoel) | Beeld: Delphine de Vrieze

Laatste nieuws

Zie ook