Sarah van Soelen schenkt klare wijn over relatiepauze in openhartig interview

De beauty doet eindelijk haar kant van het verhaal.

Lees ook

Na maanden van mediadrukte en weken vol geruchten doet Sarah van Soelen deze week een boekje open over haar leven. In een openhartig interview met Beau Monde vertelt zij precies hoe het zit tussen haar en André. Bovendien gaat het interview natuurlijk vergezeld van een prachtige photoshoot van de beauty.

On a break

“De laatste weken zijn een rollercoaster geweest”, vertelt Sarah in het interview. Ze oogt volgens Beau Monde sterk en opgewekt, maar heeft wel net samen met André een lastig besluit genomen. “We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen. Hoelang die gaat duren, weten we niet. Dré woont nu bij zijn moeder. Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem.”

De geruchten over een groot conflict ontkent Sarah: “Er is geen ruzie, er is geen ander in het spel. Ons gesprek was moeilijk, maar wel redelijk. Er is niet geschreeuwd, er zijn geen dramatische dingen voorgevallen.”

[ont-quote align=”center” caption=”Sarah van Soelen”]’Er is geen ruzie, er is geen ander in het spel'[/ont-quote]

Beste maatjes

Die pauze betekent niet dat er geen liefde meer tussen Sarah en André is. “We vullen elkaar aan. Hij is mijn beste maatje en we zijn er in goede en slechte tijden voor elkaar. Ook nu”, licht de influencer toe. Over hun toekomst samen kan Sarah nog niets zeggen.

“Eerst maar afwachten wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft. Ik hoop in elk geval dat het volgend jaar rustiger wordt, dat de media stoppen met die gekke verhalen en we de rust en ruimte krijgen het afgelopen jaar te verwerken. Wij zijn ook maar mensen.”

Sarah gaf zelf al een kleine teaser weg over de shoot via Instagram, maar wil je nu álle foto's zien en het volledige interview lezen? Vanaf woensdag 8 december is de nieuwste Beau Monde verkrijgbaar in de winkel of te bestellen via tijdschrift.land.

In dit nummer vertelt Sarah van Soelen onder andere hoe het is om plotseling in de spotlights te staan, de (online) roddels die de ronde doen, haar verslaving, onzekerheid en kritiek op haar uiterlijk en haar dromen voor de toekomst. Ook wordt teruggeblikt op de royal smaakmakers en schandalen van dit jaar, en komen Julia Sinning, Ferry Doedens en Renate Gerschtanowitz aan het woord over hun veelbewogen jaar.

Bron: Beau Monde, Anne Tonen / Sandra ten Brink | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook