Famke Louise over eigen realityserie: ‘Denzel en ik laten alles zien’

'We hebben geen geheimen', aldus Famke in een exclusief interview met Grazia.

Lees ook

In januari is ze uitgerekend en vanaf deze week is ze samen met lover Denzel Slager te zien in hun eigen realityserie, Famke en Denzel: Een Nieuw Begin. In een exclusief interview met Grazia vertelt Famke Louise wat we kunnen verwachten van deze gloednieuwe Videoland-serie.

Alles laten zien

Een eigen realityserie waarin je alles van je leven laat zien: je moet het maar durven. Famke herself kwam naar eigen zeggen door haar zwangerschap op het idee om een eigen serie op te gaan nemen. “Deze serie is echt ontstaan door mijn zwangerschap. Toen ik het ontdekte, ging er zoveel door mijn hoofd, en we maakten samen zoveel mee, dat we dat wilden vastleggen”, stelt ze in de nieuwste Grazia.

“Ik ging ook nadenken: ik word moeder en heb nu een serieuze verantwoordelijkheid. Het leven dat ik hiervoor leidde, past niet echt meer bij me en ik wil mezelf niet meer zo profileren als ik voorheen deed. Tegelijkertijd wist ik ook dat alles wat we doen online verschijnt. Waarom dan niet samen een realityserie starten en laten zien wat wíj willen laten zien?”

‘Geen geheimen’

Wat we, behalve de zwangerschaps-journey van Famke, van de serie kunnen verwachten? “Denzel en ik laten alles zien, we hebben geen geheimen. Ik wil mensen meenemen in mijn zwangerschap, we geven een kijkje in ons huis, ons samenwonen nadat ik ontdekte dat ik zwanger was, we hebben de verhuizing gefilmd, zijn naar Dubai geweest… Maar ook onze relatie komt duidelijk naar voren. We hebben zoveel respect naar elkaar en de liefde spat van het scherm af.”

Waar we in de vorige Videoland-serie een heftige periode uit Famke haar leven zagen, wordt deze serie volgens de mommy to be een stuk luchtiger. “Het is echt een realityserie met good vibes, er zit helemaal geen ordinair randje aan”, legt Famke uit. “Wat je nu gaat zien is veel gezelliger. Eén ding kan ik beloven: het wordt zeker niet saai.” Wij zijn benieuwd!

In de nieuwste Grazia praten we met Famke Louise over haar gloednieuwe Videoland-serie, de zwangerschap en haar relatie met Denzel Slager. Vanaf morgen in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Martin Sweers

Laatste nieuws

Zie ook