Babynieuws! Love Islands Sha bevallen van dochtertje

Sha deelt een prachtig kiekje van de kleine.

Lees ook

Het is zover! Nadat Love Island beauty Sha enkele maanden geleden aankondigde in blijde verwachting te zijn, heeft zij afgelopen weekend een dochter op de wereld gezet. Op Instagram deelt ze het blijde nieuws én een eerste kiekje van de kleine.

Quality time

Sha deelt deze prachtige foto van haar pasgeborene met een onderschrift vol liefde. “She's finally here!” begint ze haar bericht. “Casey-Lee Wolf Goosby, geboren op 5 december 2021 om 18.28. We zijn zo verliefd op dit kleine wondertje!”

Ze vervolgt: “Ik zal al jullie vragen binnenkort beantwoorden, maar eerst is het tijd voor wat quality time”, en daar kunnen we de kersverse moeder natuurlijk alleen maar gelijk in geven.

Reacties

In de comments wordt de beauty uitgebreid gefeliciteerd. Onder meer Famke Louise, Robin Martens, Denzel Slager en Elize reageren met heartfelt felicitaties. Zuslief Shayna is duidelijk door het dolle heen met haar kleine nichtje want zij reageert verschillende keren op de prachtige foto. “Allerknapste”, schrijft ze één keer, om later te reageren met een uitgebreide selectie aan hartjes. “Liefste” schrijft ze later nog.

Grote liefde

In Love Island vormde ze destijds een koppel met Jaap, maar eenmaal terug in Nederland bleek dit toch niets te worden. Too bad! Inmiddels is Sha dus heel gelukkig met grote liefde Casey Goosby én nu dus de kleine Casey-Lee Wolf Goosby. Wij wensen de kersverse mommy heel veel liefde en geluk met haar gezinnetje!

Bron: Instagram @shasenior | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook