Grazia’s Big Christmas Giveaway: 3x een Beauty Pillow-pakket t.w.v. €84,80

Doe mee en maak kans!

Lees ook

It’s the season of giving, en ook Grazia deelt graag cadeaus uit. Hoogtijd dus voor The Big Christmas Giveaway, waarbij je kans maakt op de mooiste presentjes. Vandaag: 3x een Beauty Pillow-pakket t.w.v. €84,80.

Beauty Pillow

Til je schoonheidsslaapje naar een hoger niveau met Beauty Pillow. Beauty Pillow is dé specialist in satijnen kussenslopen en silk oogmaskers. Met dit pakket – bestaande uit een hoofdkussen, kussensloop, luxury silk mask en een face mask – slaap je jezelf mooi en begin je stralend en uitgerust aan een nieuwe dag.

Win, win, win

Kun je niet wachten om jezelf te verwennen met dit heerlijke Beauty Pillow-pakket? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij een van de lucky winners. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je deze prachtige items gewoon zelf.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 3 januari 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook