Grazia’s Big Christmas Giveaway: 4x een SkinLabo Prestige Box t.w.v. €91

Doe mee en maak kans!

Lees ook

It’s the season of giving, en ook Grazia deelt graag cadeaus uit. Hoogtijd dus voor The Big Christmas Giveaway, waarbij je kans maakt op de mooiste presentjes. Vandaag: 4x een SkinLabo Prestige Box t.w.v. €91.

SkinLabo

De producten uit de SkinLabo Prestige Box zijn de ideale behandeling voor je gezicht. Met een herstellend masker, een crème en serum die hydrateren en zorgen voor een sterke anti-age-werking, en een oogcrème die helpt rimpeltjes rond de ogen glad te strijken en zorgt voor een liftend effect.

Win, win, win

Kun je niet wachten om jezelf te verwennen met dit heerlijke skincare-pakket van SkinLabo? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij een van de lucky winners. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je deze prachtige items gewoon zelf.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 3 januari 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook