Grazia’s Big Christmas Giveaway: 1x een shoppingvoucher voor Designer Outlet Roermond t.w.v. €250

Doe mee en win!

Lees ook

It’s the season of giving, en ook Grazia deelt graag cadeaus uit. Hoogtijd dus voor The Big Christmas Giveaway, waarbij je kans maakt op de mooiste presentjes. Vandaag: 1x een shoppingvoucher voor Designer Outlet Roermond t.w.v. €250.

Designer Outlet Roermond

Beleef de betoverende kerstsfeer in Roermond en shop designercadeaus voor je familie en vrienden. Bij Designer Outlet Roermond vind je meer dan 200 designermerken en shop je altijd met tot wel 70% korting op de retailprijs.

Van een stijlvolle Armani-tas tot een nieuwe sport-outfit van Nike, met een shoppingvoucher t.w.v. €250 slaag je hier gegarandeerd.

Win, win, win!

Heb jij zin om je slag te slaan in Designer Outlet Roermond? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij een van de gelukkigen en win je een heerlijke giftcard. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier vind je een overzicht van alle merken, zodat je binnenkort een bezoekje kan brengen aan Designer Outlet Roermond!

In de decembermaand geeft Grazia in totaal voor €4542,30 aan prijzen weg, dus houd Grazia.nl in de gaten!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 3 januari 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook