Babynieuws! Josh Veldhuizen is bevallen van een dochter

Het kleine meisje heeft een prachtige naam gekregen.

Lees ook

Heerlijk babynieuws op deze grijze maandag. Modeontwerpster Josh Veldhuizen is namelijk bevallen van een prachtige dochter. De mom deelt dit fantastische nieuws met een familiekiekje op Instagram.

‘Complete and happy’

Via Instagram deelt Josh een reeks foto's met haar kersverse dochter in haar armen. Naast Josh en het kleine meisje zien we kersverse papa Nick en dochtertje Alexis. “Elodi Lorèn Amann. She makes us feel so complete and happy”, begint Josh bij de foto. Wat een prachtige naam!

Josh vervolgt haar bericht door te vertellen dat Elodi op 1 december 2021 geboren is. “Alexis is zo'n trotse grote zus. Het gaat heel goed met ons allemaal en we genieten enorm van de babybubbel.”

Veel felicitaties

Nadat Josh het vrolijke nieuws met haar volgers heeft gedeeld, stromen de felicitaties binnen. BN'ers als Miljuschka Witzenhausen, Mascha Feoktistova en Jessie Jazz Vuijk feliciteren de modeontwerpster met het goede nieuws.

De reeks foto's zorgt bij veel volgers voor enorm veel blije gevoelens. Vooral de kleine Alexis die haar kersverse zusje een kus op haar hoofd geeft, laat volgers smelten. “Wat een prachtig gezinnetje zo”, klinkt het dan ook in de comments.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook