Grazia’s Big Christmas Giveaway: 5x een horloge van Rosefield t.w.v. €119

Doe mee en maak kans!

Lees ook

It’s the season of giving, en ook Grazia deelt graag cadeaus uit. Hoogtijd dus voor The Big Christmas Giveaway, waarbij je kans maakt op de mooiste presentjes. Vandaag 5x een horloge van Rosefield t.w.v. €119.

Rosefield

Shine extra hard met Rosefield deze feestdagen en verschijn all glammed up aan het kerstdiner. Want het leven is een feestje, je moet alleen zelf de accessoires omhangen. Daarom introduceert Rosefield een extra glamourous editie van hun bestseller The Octagon. The Octagon Black Crystal heeft een met glinsterende kristallen ingelegde horlogekast en een zwart leren bandje voor een extra strakke look. Tijd om te stralen!

Win, win, win

Kun je niet wachten om deze horloge te winnen? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij een van de lucky winners. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je deze prachtige items gewoon zelf.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 3 januari 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook