Grazia’s Big Christmas Giveaway: 1x Garmin Lily Horloge t.w.v. €249,99

Doe mee en maak kans!

It’s the season of giving, en ook Grazia deelt graag cadeaus uit. Hoogtijd dus voor The Big Christmas Giveaway, waarbij je kans maakt op de mooiste presentjes. Vandaag 1x een Garmin Lily Horloge t.w.v. €249,99

Garmin

Klassiek genoeg om op te vallen, modern genoeg om connected te zijn. Je hebt nog nooit een smartwatch gezien die zo klein is en zoveel mogelijkheden biedt. En met een simpele polsbeweging toont het display met stijlvol motief een helder touchscreen, waar je direct mee aan de slag kunt. Klaar? Dan verschijnt het stylish patroon weer.

Win, win, win

Kun je niet wachten om deze horloge te winnen? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij een van de lucky winners. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je deze prachtige items gewoon zelf.

[mail-and-win title=”Grazia’s Big Christmas Giveaway: 1x Garmin Lily Horloge t.w.v. €249,99″ description=”Doe mee en maak kans!” questions=”%5B%5D” ended_at=”3-1-2022″ terms=””]

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 3 januari 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws