Zien: Videoland deelt bloedstollende trailer voor Mocro Maffia Meltem

Can't wait!

Lees ook

Nog héél even geduld hebben, maar komende vrijdag is het zover: dan staat Mocro Maffia Meltem ein-de-lijk op Videoland. Met de korte film wordt het wachten op seizoen 4 net iets draaglijker. Bovendien belooft de trailer één en al spanning en sensatie.

Meltem

In de film maken we kennis met Meltem. Dit karakter, gespeeld door Sinem Kavus, is een Turks-Nederlandse vrouw die haar intelligentie inzet om de politie te omzeilen bij haar business in creditcardfraude. Meltems enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die blijkbaar geld heeft geleend van oude bekende Paus.

In de korte film probeert Meltem haar vader dan ook te redden van de Mocro Maffia. Daarvoor moet ze een bezoekje brengen aan haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf, die net als de Amsterdamse criminelen in de cocaïne handelt. Kortom: spanning guaranteed!

Trailer

En nu heeft Videoland dus de eerste trailer voor de korte film gedeeld. We zien in de video dat Meltems vader niet heelhuids door de film lijkt te komen. Ook bad guy Tonnano, gespeeld door Khalid Alterch maakt in de trailer zijn opwachting.

Hoe Meltem zichzelf én haar vader precies uit de problemen gaat redden? Dat kun je komende vrijdag dus zien bij Videoland. Wanneer het volgende seizoen van Mocro Maffia precies uitkomt is overigens nog niet bekend. Fingers crossed dat we niet heel lang nog hoeven te wachten, dus!

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook