Temptations Jimi vertelt: dit was zijn laatste appje naar Donna

Na zijn deelname aan het programma stuurde hij Donna een lief bericht.

De connectie tussen Donna en Jimi Temptation Island: Love or Leave was duidelijk aanwezig, maar eenmaal in België hield deze romance geen stand. Hoe het nu tussen de twee gaat? Dat wordt duidelijk in het laatste appje dat Jimi naar Donna stuurde.

Nieuwe liefde

Na zijn deelname aan Temptation Island: Love or Leave vertrok Jimi naar Brazilië voor een lange reis. De Temptation-single keerde vervolgens niet alleen terug naar België. Hij sloeg een knappe dame aan de haak tijdens zijn tripje, waaruit duidelijk blijkt dat zijn romance met Donna maar van korte duur is geweest.

Ondanks zijn nieuwe liefde heeft Donna nog altijd geen slecht woord over voor Jimi. “Helaas heb ik geen nieuwe liefde aan het avontuur overgehouden, ook al leek dat wel even zo. Maar soms lopen dingen niet helemaal zoals je wil dat ze zouden lopen”, schreef Donna onlangs op Instagram over haar deelname aan Temptation.

Lief berichtje

Donna heeft nooit iets slechts over Jimi gezegd en dat kan de single nog altijd waarderen. In een vragenrondje op Instagram vroeg een volger aan Jimi naar de inhoud van zijn laatste appje naar Donna, waaruit blijkt dat hij de beauty zelfs heeft bedankt voor haar lieve woorden.

In een screenshot van het WhatsApp-gesprek met Donna is te lezen dat Jimi een behoorlijk lang appje heeft gestuurd. “Hey Donna, wilde je even een berichtje sturen, omdat ik dit toch even kwijt wil”, begint de tekst. Waarna hij Donna vervolgens bedankt voor haar lieve woorden. “Als je dit alles meent, dan ben ik er echt superblij om dat je dankzij mij toch wel een betere tijd hebt gehad tijdens Temptation.”

Beeld: Instagram @jimizerr

Reactie Donna

Na het lange verhaal van Jimi, stuurt Donna een korte reactie terug. “Ik meen de hele tekst”, laat Donna met een vrolijke emoji weten. Hieruit blijkt dat Donna geen woord gelogen heeft over haar Jimi-uitspraken. De twee zijn dus nog wel on speaking terms nadat Jimi een nieuwe liefde heeft gevonden. Gelukkig maar!

Bron: Metrotime | Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws