Grazia’s Big Christmas Giveaway: 5x haarverzorgingsset van weDo/ t.w.v. 138.40

Doe mee en maak kans!

Lees ook

It’s the season of giving, en ook Grazia deelt graag cadeaus uit. Hoogtijd dus voor The Big Christmas Giveaway, waarbij je kans maakt op de mooiste presentjes. Vandaag 5x een haarverzorgingsset van weDo/ t.w.v. 138.40

weDo/

Goed voor jou, en goed voor de planeet: weDo/ is een nieuw en volledig eco-ethisch merk met vegan en cruelty-free haarverzorgingsproducten, met tot wel 50% minder ingrediënten dan gemiddelde haarmerken. De verpakkingen zijn van gerecycled materiaal gemaakt en zijn ook weer recyclebaar. Doe mee en win een set die bestaat uit een shampoo, conditioner, haarmasker, shampoo bar, haarolie en day cream.

Win, win, win

Kun je niet wachten om deze haarverzorgingsset te winnen? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij een van de lucky winners. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je deze prachtige items gewoon zelf.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 3 januari 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook