Sample Page Title

Doe mee en maak kans!

Empty space
Empty space

It’s the season of giving, en ook Grazia deelt graag cadeaus uit. Hoogtijd dus voor The Big Christmas Giveaway, waarbij je kans maakt op de mooiste presentjes. Vandaag 10x een voucher van dstinctive t.w.v. €28!

dstinctive

Look extra cute met de sokken van dstinctive. Bij dstinctive ontwerp je zelf je sokken met jouw naam erop. Die sokken worden vervolgens voor jou op maat gemaakt in Italië. De sokken van dstinctive zijn van hoge kwaliteit en duurzaam geproduceerd. Met de voucher krijg je twee paar zelf ontworpen sokken.

Win, win, win

Kun je niet wachten om twee paar zelf ontworpen sokken te winnen? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij een van de lucky winners. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je deze prachtige items gewoon zelf.

[mail-and-win title=”Grazia’s Big Christmas Giveaway: 10x Een voucher van dstinctive sokken t.w.v. €28″ description=”Doe mee en maak kans 🎄” questions=”%5B%5D” ended_at=”3-1-2022″ terms=””]

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 3 januari 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.