Openhartige Adele: ‘Ik mis het om getrouwd te zijn’

De zangeres zou graag met haar nieuwe lover in het huwelijksbootje stappen.

Lees ook

Na een jarenlang huwelijk met ex-man Simon Konecki is Adele nu gelukkig met lover Rich Paul. De twee zijn nog niet in het huwelijksbootje gestapt, maar dat lijkt Adele best te willen. De zangeres mist het naar eigen zeggen om getrouwd te zijn.

Getrouwd zijn

In een interview met Sirius XM vertelt Adele openhartig over de periode waarin ze getrouwd was met Simon. Zo laat ze weten dat ze tijdens dit huwelijk zo'n veilig gevoel heeft ervaren, waardoor ze een huwelijk met haar nieuwe lover ook wel ziet zitten.

“Ik sta absoluut open voor een nieuw huwelijk. Het gevoel dat je hebt wanneer je getrouwd bent, was het meest veilige gevoel dat ik ooit in mijn leven heb ervaren”, legt ze uit in de radio-show.

De scheiding

Ondanks het veilige gevoel, liep het huwelijk van Adele en Simon op de klippen. “En dat het uiteindelijk niet werkte is verdrietig, maar ik mis het om getrouwd te zijn”, stelt Adele over deze situatie.

De hoeveelheid pijn en verdriet hoort erbij, en volgens de zangeres is communicatie key tijdens een scheiding met je partner. “Je moet als twee volwassen mensen met elkaar gaan zitten en praten over hoe je samen uit elkaar gaat. Dat moet op een respectvolle en rustige manier gebeuren, want anders leidt het tot niets.”

Bron: De Telegraaf, Sirius XM | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook