Grazia’s Big Christmas Giveaway: 8x Real Techniques Everyday Essentials Set t.w.v. €35

Doe mee en maak kans!

Lees ook

It’s the season of giving, en ook Grazia deelt graag cadeaus uit. Hoogtijd dus voor The Big Christmas Giveaway, waarbij je kans maakt op de mooiste presentjes. Vandaag 8x een Real Techniques Everyday Essentials Set t.w.v. €35!

Real Techniques

De Real Techniques Everyday Essentials Set bevat alle beauty tools die je nodig hebt om een full glam make-uplook te creëren. De vijfdelige musthave-set bevat vier ultrazachte kwasten en een bestseller make-upspons. Extra fijn: alles is 100% vegan en cruelty-free. We love it!

Win, win, win!

Kun je niet wachten om deze Essentials Set te winnen? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij een van de lucky winners. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je deze prachtige items gewoon zelf.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 3 januari 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook