Grazia’s Big Christmas Giveaway: 3x een CLEANFORMANCE-pakket van BABOR t.w.v. €239

Doe mee en win!

Lees ook

It’s the season of giving, en ook Grazia deelt graag cadeaus uit. Hoogtijd dus voor The Big Christmas Giveaway, waarbij je kans maakt op de mooiste presentjes. Vandaag: 3x een CLEANFORMANCE-pakket van BABOR t.w.v. €239.

BABOR

Vegan, clean en effectief: dat is CLEANFORMANCE van Doctor Babor. Deze heerlijke huidverzorgingsproducten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, microplastic en siliconen. Het pakket bestaat uit maar liefst zeven producten die allen zorgen voor een gezonde, stralende huid. Verwen jezelf!

Win, win, win!

Heb jij zin om jezelf te verwennen met deze heerlijke producten van BABOR? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij een van de gelukkigen. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je alles gewoon zelf.

In de decembermaand geeft Grazia in totaal voor €4542,30 aan prijzen weg, dus houd Grazia.nl in de gaten!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 3 januari 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook