Luca Borsato en Daisy delen schattige kiekjes

De liefde spat van de foto's af!

Lovebirds Luca Borsato en girlfriend Daisy Piras genoten van een zonnige vakantie in Italië. Daar bezochten ze ook de Sorrentino Vesuvio wijnmakerij, waar het koppel ook een paar lieve foto's heeft gemaakt. Luca is de beroerdste niet, en deelt met zijn volgers twee hele zoete foto's. Oh la la!

‘I got you for life’

Luca Borsato is tot over zijn oren verliefd op Daisy en deelt dat ook op Instagram. Bij een lieve foto van de twee laat hij aan zijn volgers weten hoe blij hij met de brunette is: “Your love is a different kind, Daisy. Hold on to me, I got you for life.” Wat schattig!

De oudste Borsato-telg kan dan ook niet wachten tot ze weer samen op vakantie kunnen. Hij sluit het bericht af met: “Many more moments like these please. Can't wait till our next vacay together.”

Temptation Island

Daisy, die we nog kennen van Temptation Island, liet eerder weten dat de twee elkaar al anderhalf jaar kenden voordat het serieus werd. “We hebben vorig jaar ook al gedatet, maar zijn sinds 08/08 officieel.” Wie destijds de eerste move maakte? “Ik ben in zijn DM's geslided.” weet de brunette te vertellen. Oh la la!

Beeld: BrunoPress, Instagram @luca_borsato

Laatste nieuws