9x het leukste kerstcadeau voor je beste vriendin

Christmas is coming!

Lees ook

Kerst is hét moment om de vrouwen in je leven te laten weten hoeveel je van ze houdt en hoe belangrijk ze zijn in je leven. Eén van die vrouwen is je beste vriendin. Hoe kun je dat beter doen dan een leuk kerstcadeautje voor haar te kopen? Er zijn tal van leuke kerstcadeau ideeën, maar hoe vind je de beste? In dit artikel helpen we je op weg om het leukste kerstcadeau voor je beste vriendin te vinden. Een tip is maak het extra persoonlijk. Dit doe je met cadeaus waarbij je jullie gezamenlijke herinneringen weer ophaalt. Cadeaus dus die je kunt personaliseren. En dat kan tegenwoordig echt met heel veel dingen. Van deurmat, LED-lamp tot snijplanken. Het wordt bijna niet persoonlijker dan dat. Hoogstens alleen als je jezelf cadeau geeft, maar wie doet dat. 😉

1. Een LED-lamp met foto

De tijd rond kerstmis is donker en koud. Daarom is dit de beste tijd om je huis gezellig te maken en te verlichten. Met een verlicht hart of fotolijstje laat je zien hoeveel je van je beste vriendin houdt. We ontdekten enkele speciale die je kunt personaliseren met foto’s en/of tekst. Het ziet er niet alleen mooi uit, het zal hartverwarmend zijn. Dit kerstcadeau is niet alleen erg leuk om te geven, maar ook om te krijgen.

2. Een deken met herinneringen

In de winter is een extra deken altijd welkom. Helemaal leuk is het dat een deken tegenwoordig gepersonaliseerd kan worden met foto’s en tekst. Heeft je vriendin het vaak koud in de winter? Dan is dit het beste cadeau voor haar. Iedere keer als ze lekker op de bank met een gepersonaliseerde deken denkt ze aan het dierbare moment dat jullie met elkaar deelden dat is vastgelegd op de foto.

3. Een snijplank met boodschap

Je wist het misschien nog niet, maar ook snijplanken kun je personaliseren Ben je daarnaast op zoek naar een origineel kerstcadeau? Denk dan eens aan een snijplank van hout en marmer waar je een tekst in kan laten graveren. Een snijplank is daarnaast in iedere keuken welkom. Je kunt er nooit genoeg van hebben. Hoe leuk is het dat je vriendin van een ogenschijnlijk zo normaal voorwerp toch telkens weer een warm gevoel krijgt als ze boodschap leest die erop staat.

4. Glühwein CanCake met Tekst

Glühwein hoort natuurlijk echt bij kerst. Buiten rondom een vuurtje met je vrienden, op de kerstmarkt of gezellig samen thuis. Wij zeggen één glühwein in de hand en één glühwein cancake voor ernaast. Het smaakt niet alleen lekker, maar je kunt er ook nog een grappige tekst opzetten. Superleuk om de naam van je vriendin hierop te laten drukken. Zo laat je haar zien hoe speciaal ze voor je is.

5. Inpakpapier met een gezicht erop

Ja, zelfs inpakpapier kun je personaliseren. Er bestaat inpakpapier waarop je je eigen gezicht kunt laten drukken. Geef je vriendin een leuk kerstcadeau en gebruik dit papier om haar te laten zien van wie het cadeau afkomstig is. Je hoeft natuurlijk niet je gezicht op het inpakpapier te drukken, je kunt ook kiezen voor een andere foto. Bijvoorbeeld een van jullie samen in de sneeuw, erg toepasselijk voor de kerst of een andere leuke herinnering die jullie samen hebben

6. Bewaren in stijl: glazen box met foto en tekst

Een doosje is altijd handig en multifunctioneel. Je kunt er werkelijk van alles in doen. Sieraden, kruiden, of schroefjes. Je kunt het zo gek niet bedenken. Een glazen doosje ziet er chique uit en je hoeft je nooit af te vragen wat erin zit. Je kunt nu ook zo’n glazen doos laten bedrukken met een tekst. Laat de naam van de vriendin op de box drukken en ze hoeft zich nooit zorgen te maken dat mensen niet weten van de spulletjes in de doos zijn.

7. Vrolijk welkom heten bij de voordeur: deurmat met foto

Wist je dat je ook deurmatten met een foto kunt laten drukken? De foto kun je eenvoudig uploaden. Je kiest de juiste tekst en dat is alles wat je hoeft te doen. Binnen een paar dagen ligt de deurmat met jullie favoriete foto bij je vriendin bij de voordeur. Het leuke van een gepersonaliseerde deurmat is dat deze helemaal uniek is. Nergens ter wereld vind je een soortgelijke deurmat. Een erg origineel kerstcadeau dus. Wat voor leuks ga jij erop zetten?

8. Kerstbal met foto

Het perfecte kerstcadeau heeft natuurlijk met kerst te maken. Gepersonaliseerde kerstballen zijn namelijk bijzonder. Je kunt er namelijk een foto en tekst op laten drukken. Iedere keer als je vriendin naar de versieringen in haar kerstboom kijkt en de kerstbal ziet met jullie favoriete foto zal ze met een gelukkig gevoel terugdenken aan dit moment.

9. Een bedrukte badjas

Een badjas is altijd handig om te krijgen. ‘s Ochtends als je opstaat is een badjas onmisbaar. Maar ook als je regelmatig naar de sauna of de spa gaat is een badjas een belangrijk kledingstuk. Hoe leuk is het om een gepersonaliseerde badjas te krijgen van je beste vriendin. Bijvoorbeeld met haar naam erop of grappige tekst die op haar slaat.

Beeld: Pexels

Laatste nieuws

Zie ook