Prince Charmings Donnavon over aandacht op straat: ‘Mijn moeder telt hoeveel mannen me nakijken’

'Ik zie het gewoon niet', aldus de knappe vrijgezel.

Lees ook

Een liefdesavontuur met de felbegeerde Prince Charming himself, Chris, zat er niet in voor Donnavon. Zijn avontuur eindigde bij de tweede stropdassenceremonie. Gelukkig is er aan aandacht geen gebrek bij de 22-jarige vrijgezel, alhoewel hij dat zelf niet altijd door heeft.

Gefriendzoned

Met zijn knappe uiterlijk trekt Donnavon regelmatig de aandacht. Dat heeft hij zelf echter niet altijd door. En flirten? Dat is ook niet helemaal zijn ding. Tijdens Prince Charming zat hij in een villa vol knappe vrijgezellen, maar dit bleek geen boyfriend material voor Donnovan.

“Eerst vond ik Angelo dus superknap, maar die had ik meteen gefriendzoned“, vertelt Donnavon als we hem bellen. “Hij kwam binnen en toen dacht ik: wauw, Angelo is echt superknap. Maarja, ik ben best wel onhandig met flirten.” Dat is een 'probleem' waar hij niet alleen in het programma tegenaan liep.

“Soms als ik met familie of vrienden door de stad loop, en wanneer ik dan blijkbaar word nagekeken, heb ik dat gewoon niet door. Daar ben ik gewoon een beetje onhandig in”, geeft hij toe. “Ik werk heel doelgericht, dus dan denk ik niet: wie kijkt er allemaal naar me? Ik ben meer bezig met wat ik op dat moment in de stad moet scoren. Dan focus ik me compleet daarop en zie ik dus niet wie wel en niet naar me kijkt.”

Mannen tellen

Gelukkig heeft Donnavon genoeg mensen om hem heen die wél zien hoeveel aandacht hij eigenlijk krijgt. Zoals zijn moeder. “Mensen om me heen zien dat dus wel en die zeggen dan: die man kijkt naar je. Mijn moeder heeft er een soort spelletje van gemaakt, omdat ik blijkbaar superveel nagekeken wordt door mannen. Voordat we de deur uit gaan gokt ze hoeveel mannen naar me gaan kijken en dat telt ze dan bij elkaar op. Daarna zegt ze of het ze goed of fout zat.”

“Ik heb het echt totaal niet door. Als ik door de stad loop en als er tien mannen naar me kijken, zie ik het misschien van één. Mijn moeder zegt dan: 'Donnavon waarom keek je niet naar hem, hij was zó knap', terwijl ik het echt niet heb gezien”, vertelt hij lachend. “Dat is dan ook die onhandigheid die naar voren kwam bij Angelo. Een knappe jongen, maar dan noem ik hem gelijk ‘bro’, terwijl ik dat helemaal niet zo bedoel.”

Oogcontact

Ook in het programma liep hij hier regelmatig tegenaan. “In de periode voor de eerste ceremonie had ik niet per se oogcontact gemaakt met Chris, dus ik dacht dat hij niet geïnteresseerd zou zijn”, blikt Donnavon terug. “En dan kijk ik naar de aflevering en dan zie ik dat hij wel oogcontact probeert te maken, maar door mijn onhandigheid heb ik het niet gezien. Ik zie dan op beeld dat iemand zich openstelt, maar op dat moment heb ik dat niet doorgehad.”

Ook op social media krijgt de handsome vrijgezel genoeg aandacht. Gelukkig kan hij er daar niet omheen en heeft hij het dit keer wel door. “Op social media zijn er best veel jongens die iets over me zeggen en dingen schrijven als: 'Stuur Donnavon maar naar huis, want ik wil zelf met hem gaan daten', dat is een enorm groot compliment.” Helaas is de ware nog niet in zijn DM geslided, maar wij hebben er vertrouwen in dat dit in de toekomst helemaal goed gaat komen.

Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook