Jørney over relatie met Odim: ‘Ik wil nu gewoon even afstand’

'Hij moet zich weer echt aan mij gaan bewijzen.'

Lees ook

Dat het niet helemaal botert tussen Jørney en Odim bleek de afgelopen dagen al uit diverse berichten op Instagram. Zo zou Odim Jørney niet hebben gesteund in het ziekenhuis toen het leek alsof ze op het punt stond te bevallen van hun kindje. In gesprek met Shownieuws vertelt de EOTB-ster nu dat ze daarom even afstand wil van Odim.

Afstand

“Er zijn nu zoveel dingen gebeurd waardoor ik zoiets heb van: ik wil nu gewoon even afstand”, zegt Jørney. “Natuurlijk krijgen we een kindje samen, dus je hebt een ideaalbeeld van huisje, boompje, beestje. Maar dat is tot nu toe niet de realiteit.”

Volgens Jørney zou Odim moeite hebben om trouw te blijven aan haar. “Er gaan heel veel geruchten rond. Heel veel mensen hebben mij benaderd dat hij contact heeft met anderen. Ik heb natuurlijk zelf ook wel wat dingetjes ontdekt. Maar ik wil de vader van mijn kind niet zwartmaken.”

Keuze

Vorig weekend lag Jørney in het ziekenhuis en leek het erop dat zij zou bevallen, maar Odim stond helaas niet aan haar zijde om haar te steunen bij het bijzondere moment. “Hij heeft een heel bewuste keuze gemaakt om naar de discotheek te gaan en niet naar mij op dat moment. Toen ik daar was en ik echt video’s kreeg en hij mij belde met bepaalde dingen, voelde het voor mij echt alsof ik moest schijten en kotsen tegelijk.”

“Hij moet zich weer echt aan mij gaan bewijzen. Als hij dat niet wil doen is het ook goed. Maar dan moet hij gewoon zijn eigen weg gaan. Dan gaan we gewoon alsnog een co-ouderschap aan”, aldus Jørney. Hopelijk gaat de uiteindelijke bevalling dus wél helemaal volgens plan. Fingers crossed!

Bron: Shownieuws | Beeld: EOTB

Laatste nieuws

Zie ook