Recept: Sparkling Margarita met Cointreau 

Verras je besties met deze feestelijke Margarita.

Lees ook

Serveer je gasten deze feestdagen een extra feestelijk drankje met de collab van Cointreau en het Parijse collectief The Tropicool Company. De extra vrolijke limited edition van de sinaasappellikeur is een ode aan de Margarita. En laat dat nou net meteen een van onze favoriete cocktails zijn.

Sparkling Margarita

De decembermaand is aangebroken dus het is tijd om na te gaan denken over heerlijke gerechten én feestelijke drankjes. Laatstgenoemde is toch stiekem ons favo deel van deze feestelijke maand, daarom trappen we de maand af met een recept voor een Sparkling Margarita met Cointreau. Een drankje waar je maar slechts vier ingrediënten voor nodig hebt:

– 20 milliliter Cointreau X The Tropicool Company
– 30 milliliter tequila
– 15 milliliter limoensap
– Een lepeltje suikersiroop

Zo maak je ‘m

– Doe Cointreau X The Tropicool Company, tequila, limoensap en een lepeltje suikersiroop in een cocktailshaker.
– Breng een zoutrandje aan op je allermooiste cocktail glazen.
– Schenk de cocktail in het glas en top af met een scheut sparkling wine en een schijfje limoen. Let the good times begin!

Cointreau X The Tropicool Company

Cointreau X The Tropicool Company

In deze koude decembermaand kunnen we wel wat meer kleur gebruiken, dus sloegen Cointreau en The Tropicool Company de handen ineen. Samen brengen ze een limited-edition fles op de markt die kleurrijk, modern en exotisch oogt. Bovendien is de fles geïnspireerd door de Margarita-cocktail. Enne, dat zie je zeker terug in het kleurrijke design.

Op de zijkant van de fles zie je subtiele referenties aan zowel de sinaasappellikeur in de fles als de Margarita-cocktail. Zo is een sinaasappel afgebeeld, die symbool staat voor het zonovergoten fruit dat Cointreau kenmerkt. Maar is de fles ook een kleurrijke ode aan de harmonie tussen de ingrediënten die in een Margarita zitten. Blauw staat voor de tequila, wit voor het zout, geel voor de citroen en oranje staat dan weer voor de Cointreau. Hallo eye catcher!

Beeld: Pexels

Laatste nieuws

Zie ook