Whut: blijkbaar ‘vouwen’ we onze beha’s altijd verkeerd op

Dit kun je beter niet doen...

Lees ook

We hebben allemaal wel eens gestruggled met het vinden van een goede beha. Een dergelijke bustehouder kost vaak wel wat en bovendien is het best een opgave om er een te vinden die lekker zit. Als je die dan hebt gevonden, wil je dat die zo lang mogelijk meegaat en mooi blijft. Maar helaas blijft je BH minder lang mooi als je die verkeerd opbergt. En wat blijkt, we bergen onze beha's altijd al verkeerd op!

Ruimte

Een struggle waar veel mensen tegenaan lopen is dat er niet genoeg ruimte in de kast is. Men gaat dus maar creatief om met het opbergen van dingen. Sokken worden opgerold, onderbroeken worden opgepropt en beha’s worden opgevouwen. Dat laatste is nu net iets wat je niet moet doen. Het dubbelvouwen van dit kledingstuk lijkt zo’n handige manier, de cups passen namelijk best prima in elkaar, maar hiermee verpest je de vorm juist.

Juiste manier

Wanneer je je beha dubbelvouwt en de ene cup onder de andere cup verschuil gaat, wordt de beha op een verkeerde manier opgerekt. De bovenkant van de cups kunnen hierdoor naar buiten krullen. Wanneer je de beha hierna aantrekt, zal de krullende rand door je t-shirt te zien zijn, met name wanneer je een strak shirt draagt en dat oogt niet zo mooi. Je kunt je beha's dus het beste gewoon los achter elkaar of op elkaar neerleggen!

Bron: Dingen voor vrouwen | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook